Uvjeti korištenja

Prije korištenja HR vijesti servisa molimo pročitajte uvjete korištenja

HR vijesti servis služi samo za zabavu i niti jedna vijest nije istinita. Korisnici su odgovorni za objavljeni sadržaj i HR vijesti servis ne preuzima / prihvaća nikakvu odgovornost za moguće nastale štete objavljivanjem vijesti ili imena te bilo kojeg drugog dijela objavljene vijesti. Prije objave vijesti korisnik se mora složiti s ovim uvjetima korištenja jer bez označene kućice slažem se sa uvjetima korištenja nije moguće objaviti vijest i samom objavom vijesti korisnik preuzima svu odgovornost za moguću nastalu štetu ili nešto treće, a vezano uz objavljenu vijest.. Svaku objavljenu vijest moguće je ukloniti ako kliknete pri dnu objavljene vijesti na link ukloni vijest ili nas kontaktirate putem ove forme sa točnom adresom objavljene vijesti. Pri zahtjevu za uklanjanje vijesti morate navesti razlog zašto želite da ta vijest bude uklonjena. Nakon pregleda zahtjeva naši administratori će u najkraćem mogućem roku, a u skladu s mogućnostima ukloniti spornu vijest. Sve vijesti se periodično brišu iz sistema.

Sve vijesti su čisti proizvod mašte i/ili ogledalo trenutnih događanja u HR. Imena osoba koje se spominju u vijestima su izmišljena i sličnost sa stvarnim osobama je slučajna. U nekim slučajevima mogu se spomijati osobe iz hrvatskog javnog života te njihove podaci dostupni našoj javnosti.  Na stranicama generiranih vijesti možete ostavljati komentare koji ne podliježu moderiranju te su sami posjetitelji odgovorni za njih. Posjetitelji također samostalno mogu moderirati komentare ako uoče neprikladni unos.

Sve generirane vijesti ograničene su tako da se ne prikazuju u web tražilicama te služe samo za internu zabavu među prijateljima. Znači, nitko neće vidjeti vijest tko ne zna točnu adresu. Neke vijesti nisu prikladne za mlađe od 18 godina i prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja potvrđujete da ste stariji od 18 godina.

 
Ja sam Kroativ!